Börner Multi Slicer

7902Ft ÁFA-val

Cikkszám: BS209C
15% OFF Summer offers
Törlés
összehasonlítani összehasonlítani

Leírás

Mi lenne a konyha kompakt zöldségvágó nélkül?

Mi úgy gondoljuk, hogy egy praktikus zöldségvágó minden konyhában megtalálható kellene legyen, legyen az kicsi vagy nagy. Most kifejlesztettünk erre egy helytakarékos megoldást – ismerd meg a Multi Slicer-t.

Kombináld a Multi Handle-t a Multi Slicer melléklettel, és megkapod a tökéletes kis szeletelőt. A kis, kényelmes fogantyúnak köszönhetően a mini reszelő nagyon könnyen használható. Egyszerűen vékony és vastag szeleteket vághatsz, egyszerűen csak beállítod a vágófelületet. Így nagyon gyorsan készíthetsz ízletes nyers zöldség salátákat vagy rakott ételeket. Emellett a Multi Slicer beépített biztonsági szinttel rendelkezik, így a pengék és a kezek biztonságosan védettek a tárolás közben.

A mini szeletelőt egy gyümölcs tartóval együtt szállítjuk. Ez védi a kezeidet a éles pengéktől a reszelés közben.

A csatlakozó funkciójának köszönhetően, amellyel könnyen cserélheted a vágófelületeket, a zöldségvágó lehetővé teszi több vágófelület közötti könnyű váltást. Bővítsd a Multi Slicert kiegészítőivel, mint például a Multi Dicer a kockázáshoz és szeletek vágásához vagy a Multi Peeler melléklet a julienne szeletek készítéséhez vagy egyszerű hámozáshoz.

Praktikusnak hangzik? Az. Ígérjük, hogy a legjobb rozsdamentes acél pengéket kapod, amelyek nem állnak meg kemény zöldségeknél sem.

A kompakt mini szeletelő igazi sokoldalú, mert nem csak elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a konyhai fiókban, hanem rövid idő alatt képes nagy mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget apró darabokra vágni. Saláták, rakott ételek és levesek ezért már nem jelentenek problémát számodra. A finom ételek elkészítési ideje csökken, és újra feléled a főzés öröme.

Méretek:

Zöldségvágó: 31 cm x 7,5 cm x 3 cm Fogantyú: 11 cm x 3 cm x 2 cm

Műszaki jellemzők:

Szeletek és csíkok Nem csúszó gumilábakkal Fogantyú kompatibilis a Multi Dicer és Multi Peeler mellékletekkel BPA-mentes műanyag Mentes lágyítószerektől és szennyeződésektől Mikrofinomra megmunkált rozsdamentes acél pengék

További információk

szín

, ,

Manufacturer