A Food Appeal kiváló minőségű edényei igazi univerzálisak.

A főzés sokkal szórakoztatóbb a megfelelő konyhai eszközökkel. A rakotttól a pörkölőig nálunk megtalálja az alkalomhoz illő edényt. Fazekaink minden elterjedt tűzhelytípuson (indukciós tűzhely, gáztűzhely, elektromos tűzhely és kerámia tűzhely) és sütőben 177°C-ig használhatók. Hűvös fogantyúk, okos fedők és a legjobb hővezetés jellemzi őket. A sorozatunkat a három egyedi Food Appeal tapadásmentes bevonat teszi különlegessé, amelyek még soha nem voltak a piacon.

Fekete kő bevonat
Prémium sorozatunk: Black Marble és Elite edényei Food Appeal Black Stone bevonattal vannak ellátva. A hagyományos bevonatokhoz képest ez különleges szilárdságával és tartósságával győzi meg.

Fekete kristály nem
-stick bevonat Az Edge sorozat Black Crystal bevonata technológiai mérföldkő a tapadásmentes főzőedények számára. Biztosítja, hogy az étel még vékony olajréteg esetén sem ragad le.

Szerves bevonat
A BioCook főzőedény sorozat PFOA-mentes kerámia olajbevonatával lenyűgöző. Ez környezetbarát, és optimális tapadásmentességet is biztosít. Kevesebb zsírral nem lehet főzni!