BioCook lábos 20 cm

20378Ft ÁFA-val 18340Ft ÁFA-val

Availability: 1 készleten Cikkszám: DO221
10% OFF Summer offers
összehasonlítani összehasonlítani

Leírás

BioCook lábos 20 cm

Tartalom: 1 x edény fedővel 20 cm (térfogat: 2.8 l) modern ételdobozban

Erős anyag: Extrudált alumíniumból készült. Ez segít az edény gyors és egyenletes felmelegedésében. Az edénynek edzett üveg fedele van, és a hosszú fogantyúk hűvösek maradnak a tűzhelyen való főzés közben.
Szerves bevonat: Ez a Biocook lábos jobb tapadásmentes hatással rendelkezik a speciális, környezetbarát PFOA-mentes kerámia olajbevonatnak köszönhetően. A Food Appeal tökéletes módot kínál az egészségesebb főzésre és étkezésre. Az olívaolajjal átitatott kerámia bevonat lehetővé teszi, hogy az edényben olaj vagy vaj hozzáadása nélkül főzzön. A jobb tapadás gátló tulajdonságokkal a főzés és a tisztítás egyszerűbb, mint valaha. Fedezze fel az új tapadásmentes bevonatot!
Felhasználás: Az üvegfedelű Food Appeal edény sokféleképpen használható minden szokásos főzőlapon és sütőn 177°C-ig – indukciós főzőlapok, gázfőzőlapok, elektromos főzőlapok, kerámia főzőlapok stb.
A Bio-Cook edények sütőben ellenálló képességű és mosogatógépben is moshatók, így a tisztítás még egyszerűbb!
Optimális hő elosztás: Az indukciós alapnak köszönhetően az optimális hő eloszlás garantált ételei tökéletes főzéséhez és egyenletes melegítéséhez.
Legyen szó levesekről, pörköltekről vagy húsételekről, a Food Appeal üvegfedelű edényekkel minden főzési ötlete megvalósítható!
Győződjön meg az optimális főzési eredményekről, és vigye be a BioCook-ot konyhájába.
Megfelelő serpenyőt keres? Tekintse meg serpenyőinket is a BioCook termékcsaládból!

További információk

Manufacturer