Börner konyhai reszelő V5 Powerline extra

34636Ft ÁFA-val
31172Ft ÁFA-val

Cikkszám: 5R560
10% OFF Summer offers
Törlés
összehasonlítani összehasonlítani

Leírás

Tetszeni fognak Önnek a V5 PowerLine szeletelők. Nyers zöldségek és gyümölcsök szeletelése, hasábokra, csíkokra vágása, kockázása legyőzhetetlen sebességgel és precizitással. Ugyanakkor az eszköz biztonságos, az ujjai számára kényelmes, a készlethez tartozó élelmiszertartónak köszönhetően. A Start felszereltség tíz darabolási verzióra szolgáló alapeszközt jelent: szeletelés a vastagtól az extra vékonyig négy különböző méretben – a vágóbetét segítségével; kockázás és hasábokra vágás nagyobb és kisebb méretben, ami a 3,5 ill. 7 mm-es vágóélekkel ellátott betét segítségével érhető el. A V5 sokoldalóságának köszönhetően a saláták, levesek, serpenyős és kemencés sültek, valamint más finomságok készítése valósággal élvezetessé válik. A lehetőségek határa – csupán a csillagos ég.

A biztonsági élelmiszertartó pontosan illeszkedik és megvédi ujjait az éles Börner-késektől. A belsejében található rudak megfelelő módon rögzítik az aprítandó anyagot szeletelés vagy reszelés során. Készítse elő termékeit kevés hulladék képzése mellett. Ugyanakkor ujjai is védve vannak az éles Börner-késektől.

Egyszerűen folyóvízben öblítse le a szeletelőt és a betéteket. Ezután a vágóbetétet ütközésig, az utolsó jelig tolja be a helyére – ebben az helyzetben a betét gyermekektől való védelemre szolgál. Hagyja, hogy az eszköz a tárolódobozában száradjon meg. A dobozban van kiképezve a hely a vágóéles betétek számára is, valamint az élelmiszertároló is hozzá illeszthető. Ez helymegtakarítást tesz lehetővé úgy, hogy a következő használatig minden a keze ügyében marad.

A készlet minden része élelmiszeripari anyagokból készül, mentes a biszfenol A-tól, nem tartalmaz lágyító és egyéb veszélyes anyagokat. Saját maga és családja számára nyugodtan tud egészséges és étvágygerjesztő ételeket készíteni.

Készült Németországban» – Egészséges ételek egy tálban történő gyors és egyszerű készítéséhez, tálalásához és tárolásához van egy újabb fejlesztésünk is. Magán a MultiMakeren kívül a készletbe tartozik egy folyadék lecsöpögtető tálca, egy eredendően jól illeszthető multifunkcionális fedél is, amelynek a segítségével illeszthetők a tálhoz a szeletelők, valamint az ételek frissen tartását elősegítő fedő.

A MultiMaker egy jóminőségű, karcálló műanyagból készült tálból áll. Ez teszi ideálissá friss és egészséges ételek készítéséhez. Dekoratív formatervezésének köszönhetően az ételek kényelmes tálalására is jól használható. Egyszerűen helyezze a Börner multifunkciós fedelet a MultiMaker tálra és beleillesztheti a V5 PowerLine szeletelőjét, vagy bármely más PowerLine sorozatú zöldségaprítóját és máris kezdheti saláta, uborka, burgonya vagy gyümölcsök szeletelését egyenesen a tálba úgy, hogy közben a konyhája tiszta marad. A multifunkciós fedél rögzítője, illetve a tál csúszásgátló gumitalpa egyaránt segítik elő a szeletelők, reszelők biztonságos használatát.

A készlethez tartozó szita lehetővé teszi a frissen mosott gyümölcsről vagy zöldségről, pl. paradicsomról, salátáról, a víz lecsurgatását. Szervírozzon családja, barátai számára friss gyümölcsöt ebben a törésbiztos tálban. Ezen kívül a tálhoz tartó fedő a benne lévő élelmiszer frissen tartására is alkalmas. Íly módon mindig rendelkezésére fog állni egészséges harapnivaló, vagy egészséges ételek összetevői.

A MultiMaker alkalmas a mikrohullámú sütőben való használatra, megkönnyítve ezzel meleg ételek készítését vagy finom ebédmaradékok megmelegítését. Ugyanígy alkalmas a MultiMaker tál akár mélyhűtésre is, friss élelmiszerek lefagyasztásához. Következésképpen télen is friss gyümölcs és zöldség fog rendelkezésére állni. A MultiMaker tisztítása is rendkívül egyszerű: fedővel együtt berakható a mosogatógépbe.

A Börner MultiMaker narancs, fehér, piros és zöld színekben kapható, csakúgy, mint a Börner 60 éves jubileumi, lila változatában. Ez a praktikus konyhai eszköz tökéletesen egészíti ki a V5 PowerLine-t.

A MultiMaker színezett változata – praktikus, ugyanakkor dekoratív eleme az Ön konyhafelszerelésének. A színes dolgok minden asztalon vonzóak. A világos színezés láthatónak hagyja meg a tál tartalmát, így mindig fogja tudni, hogy mi van a MultiMaker tálban.

További információk

szín

, , , ,

Manufacturer

Model