Visszatérési feltételek

Visszatérési feltételek- Nagyon fontos számunkra, hogy elégedett legyen a vásárlásával. Ha azonban valaha is elégedetlen lenne egy termékkel, ingyenesen visszaküldheti rendelését hozzánk 14 napon belül. További információkat a lemondással kapcsolatban itt talál.

A borner.bg által kínált termékek visszaküldése több lépésben történhet:

Töltse ki ezt a visszaküldési űrlapot, és győződjön meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a lentebb említett visszaküldési feltételeknek.

Miután jóváhagytuk a visszaküldési kérelmét, elküldünk Önhöz egy futárt, aki fel fogja venni a terméket.

A szállítási díj a vásárló terhére van.

Töltse ki a visszaküldési űrlapot, és válassza ki az összeg visszatérítésének egyik lehetőségét.

Az előre fizetett online tranzakció esetén a visszatérítés ugyanarra a fizetési módra/bankkártyára történik, amelyet az eredeti tranzakcióhoz használt.

Készpénzes fizetés esetén az összeget a megadott bankszámlára fogjuk visszatéríteni.

Milyen feltételeknek kell megfelelnie a terméknek?

Az összes kategóriára vonatkozó általános termékvisszaküldési feltételek

A borner.bg által kínált termékeket 14 napon belül vissza lehet küldeni a szállítás átvételének dátumától függetlenül, függetlenül attól, hogy magánszemély vagy jogi személy-e. Az űrlap érvényessége érdekében azt a termék szállításának dátumától számított 14 napon belül kell kitölteni.

Termékvisszaküldési űrlap

Az összes visszaküldött terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint amikor átadták. Nem fogadjuk el azokat a termékeket, amelyeket jogosulatlan személyek javítottak meg vagy amelyek sérültek, sérült vagy hiányos csomagolással rendelkeznek, használat nyomait mutatják, karcoltak vagy ütésnyomokkal rendelkeznek. Azokat a termékeket sem fogadjuk el, amelyek nem tartalmazzák az összes tartozékot, amelyekkel Önhöz szállították.

A termékeket az eredeti csomagolásban kell visszaküldenie, az érintetlen címkékkel és azokkal a dokumentumokkal, amelyekkel a terméket Önhöz szállították.