Termék visszaküldési politika

Számunkra nagyon fontos, hogy elégedett legyen a vásárlással. Ha azonban valaha is elégedetlen egy termékkel, 14 napon belül ingyenesen visszaküldheti nekünk megrendelését. A lemondásról további információkat talál.

A borner.bg által kínált termékek visszaküldése több lépésben történhet:

Töltse ki ezt a visszaküldési űrlapot, és győződjön meg arról, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel az alábbi visszaküldési feltételeknek.

A visszaküldési kérelmének jóváhagyása után futárt küldünk Önnek a termék átvételére.

A szállítási díj az ügyfél számláját terheli.

A visszaküldési űrlap kitöltésekor válasszon a befizetett összeg visszatérítésére vonatkozó lehetőségek közül.

Online előleg fizetés esetén a visszatérítés ugyanarra a fizetési módra/bankkártyára történik, amelyet az eredeti tranzakcióhoz használt.

Készpénzes fizetés esetén az összeget az Ön által megadott bankszámlára utaljuk vissza.

Milyen feltételeknek kell megfelelnie a terméknek?

Általános termék visszaküldési feltételek, amelyek minden kategóriára érvényesek.

A borner.bg által kínált termékeket a küldemény kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti, függetlenül attól, hogy Ön természetes vagy jogi személy. Az űrlap érvényességéhez a termék kiszállításától számított 14 napon belül kell kitölteni.

Minden visszaküldött terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint a kiszállításkor. Az illetéktelen személy által megjavított vagy sérült termékeket nem fogadjuk el, továbbá sérült vagy hiányos csomagolásúak, használati nyomokkal, karcokkal, ütésnyomokkal. Azokat a termékeket sem fogadjuk el, amelyekhez nem mellékeltek minden tartozékot, amellyel szállították azokat.

A termékeket az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni, sértetlen címkékkel és minden olyan dokumentummal együtt, amellyel a terméket szállították.