A Food Appeal kiváló minőségű serpenyői igazi univerzálisak.
Legyen szó lédús steakekről, halról, sült burgonyáról, zöldséges ételekről, számos felhasználási lehetőség létezik. Emellett serpenyőink minden elterjedt tűzhelytípuson (indukciós tűzhely, gáztűzhely, villanytűzhely, kerámia tűzhely) és sütőben 177°C-ig használhatók.

Serpenyőkínálatunknál gyorsan felmerül a kérdés: melyik serpenyő a megfelelő számomra?
Íme egy kis áttekintés:
Az Elite sorozat – a prémium serpenyő

A Marble sorozat mellett az Elite sorozat 260°C-ig sütőálló, fedő nélkül

A Black Marble sorozat – a prémium serpenyő
A sorozat különlegessége az eredeti Food Appeal Black Stone bevonat, amely különösen erős és tartós a hagyományos bevonatokhoz képest. Az alumínium présöntési eljárás során préselt alumíniumnak köszönhetően a serpenyő falai vékonyak és mégis rendkívül tartósak. Az indukciós talp optimális hőeloszlást biztosít az étel tökéletes elkészítéséhez. A márvány dizájn látványra is gyönyörű, és igazi szemet gyönyörködtető a konyhájában.

Az Edge sorozat – technológiai mérföldkő
A Black Crystal bevonattal ellátott Edge serpenyő technológiai mérföldkő a tapadásmentes edények számára, és biztosítja, hogy az étel még vékony olajréteg esetén sem ragad le. Az extrudált alumíniumból készült robusztus anyagnak köszönhetően ez a serpenyő garantáltan hosszú ideig tart.

BioCook sorozat – sütés további olaj nélkül
Kevesebb zsírral nem lehet sütni! BioCook serpenyőink különleges szerves bevonattal és a PFOA-mentes olajbevonatnak köszönhetően jobb tapadásmentességgel nyűgöznek le, így nincs szükség további olajra sütés közben.