Serpenyő BioCook 24 cm

20378Ft ÁFA-val 18340Ft ÁFA-val

Availability: 1 készleten Cikkszám: 5O520198
10% OFF Summer offers
összehasonlítani összehasonlítani

Leírás

Tartalom: 1 x 24 cm-es serpenyő modern ételdobozban
Food Appeal Bio Cook Serpenyő – a tökéletes módja annak, hogy főzzünk és egészségesebben táplálkozzunk, plusz zsírt takaríthatunk meg sütés közben!
Tartós anyag: A serpenyő közepes szilárdságú extrudált alumíniumból készül, PFOA-mentes szerves bevonattal. A felület egyenletesen és gyorsan felmelegszik. A serpenyő rozsdaálló és mosogatógépben mosható. Az alumínium serpenyő robusztus anyaga garantálja annak különösen hosszú élettartamát.
Szerves bevonat: A Food Appeal BioCook serpenyőt lenyűgözi egyedülálló bioolajos bevonata, amely lehetővé teszi a tökéletes ételek elkészítését olaj vagy vaj hozzáadása nélkül. A tisztítást is sokkal könnyebbé teszi, és sok időt takarít meg.
Felhasználás: A serpenyő univerzális, mert minden típusú tűzhelyen használható, sőt, akár 177°C-os sütőben is használható. Legyen az indukciós tűzhely, gáztűzhely, elektromos tűzhely vagy kerámia tűzhely vagy bármilyen más változat. Készítsen ízletes ételeket zöldségekből, halból vagy húsból bárhol. A hosszú nyél hűvös marad sütés közben, így könnyen használható a konyhában.

Optimális hő elosztás: Az ideális hő eloszlás egyenletes sütést tesz lehetővé, és tökéletes ételeket készíthet.
Nem tartalmaz mérgező anyagokat, mint például PTFE és PFOA. A tartós kerámia tapadásmentes bevonat jobb főzést, egyszerű tisztítást és hosszan tartó jó eredményt biztosít.

További információk

Manufacturer