Szállítási és fizetési feltételek

 1. Fizetési módok

Magyarország belüli szállításokhoz a következő fizetési módokat kínáljuk:

Előre fizetés az alábbiak szerint:

 • Fizetés készpénzben (futárnak kézbesítéskor) – Fizetés a futár általi kézbesítéskor vagy a kézbesítő irodákban történik.
 • Fizetés bankkártyával/hitelkártyával online.
 • Paypal

Hogyan kell online fizetni? – Válasszon kártyás fizetési módot, majd kattintson a „Tovább“ gombra. Adja le a rendelést, és megnyílik egy új ablak, ahol megadhatja a kártya adatait. A tranzakció megfelelő lebonyolításához meg kell adnia a hitel-/bankkártya kódját (a kártya előlapján található 4 csoport összes számjegye, szóközök nélkül), a lejárati dátumot és az aláírásával ellátott kártya hátoldalára nyomtatott utolsó három számjegyet.

A tranzakciót az Ön ügyfélfiókjából származó e-mailben visszaigazoljuk. Ha a fizetés nem sikerült, e-mailt fog kapni, hogy újra próbálkozzon. A borner.bg VPOS kártya kezelőt használ (a tranzakciók biztonságának garantálására). A VISA (Classic és Electron) és a MASTERCARD által kibocsátott hitel- és betéti kártyákat elfogadjuk. A tranzakciókat HUF-ben hajtják végre.

VPOS-on keresztül történő fizetés esetén a kártyaadatok feldolgozását csak a VPOS szerverek végzik. A borner.bg nem dolgozza fel és nem tárolja az Ön hitel- vagy betéti kártyájával kapcsolatos adatokat.

Utánvétes fizetés – Utánvétes fizetés postai utalványon keresztül –

A társaság kötött szerződést a GLS futárcéggel az utánvétes postai utalványos szolgáltatás teljesítésére a Bolgár Köztársaság területén.

Utánvétes fizetés esetén postai utalványt (PMP) használunk. A megrendelő a megrendelés végső árát a futárnak fizeti. Az ügyfél az érintett futárcégtől, mint a Postatörvény értelmében postai pénzátutalási engedéllyel rendelkező postai szolgáltatótól, kap egy iratot. Az ügyfélnek meg kell őriznie a bizonylatot* helyettesítő okmányt a fizetés igazolásaként!

*Szabályozási indokok, amelyek alapján postai utalványos fizetés esetén nem kell nyugta: H‑18 /2006.12.13. sz. Rendelet.

A feldolgozás után automatikusan kap egy számlát az email címére. Probléma és kérdés esetén forduljon hozzánk az info@borner.bg címen

 1. Szállítás

Az ügyfél kívánságától függően a kiszállítás a GLS keresztül történik.

Warehouse and logistics:
Sofia Region,
Economic Zone,
712 “Okolovrasten pat” Str.

 1. Lehetőség a küldemény kézbesítés előtti ellenőrzésére

A küldemény fizetés előtti ellenőrzésének lehetősége a borner.bg által kínált és szállított összes termékre érvényes szolgáltatás. Jogot adunk Önnek annak ellenőrzésére, hogy pontosan azt kapja-e, amit megrendelt, hogy elkerülje a zavaros rendelés visszaküldését.

A szolgáltatás magában foglalja a küldemény sértetlenségének ellenőrzését is, pl. lehetősége van megvizsgálni a terméket ütések, karcolások és egyéb látható külső sérülések szempontjából. Ha azt észleli, hogy a termék nem megfelelő állapotban van, törölheti a rendelést. Amennyiben az Ön által választott utánvétes fizetést választja (készpénzes fizetés a futárnak), akkor a megfelelő összeget nem kell kifizetnie. Ha közvetlenül online fizetett hitel-/bankkártyával, akkor a pénzt átutalással visszatérítjük Önnek arra a számlára, amelyről a fizetés történt, amint a szállítmány visszakerül hozzánk és megvizsgáltuk.

 1. Szállítási díjak
  Courier services from Bulgaria to Hungary
  1 Delivery of parcels up to 1 kg (to address) 1 2140 HUF  2140 HUF
  2 Delivery of parcels up to 2 kg (to address) 1 2140 HUF 2140 HUF
  3 Delivery of parcels up to 3 kg (to address) 1 2140 HUF 2140 HUF
  4 Delivery of parcels up to 5 kg (to address) 1 2140 HUF 2140 HUF

  Ingyenes szállítás –

 2. Szállítási határidők ‑ A kiszállítás körülbelül 2-5 munkanapot vesz igénybe a választott szállítási módtól és rendeltetési helytől függően.

Önnek jogában áll 14 napon belül indoklás nélkül elállni a jelen szerződéstől. Az elállási határidő a vásárlásnak a vevő megadott címére, vagy a vevő által megjelölt harmadik személyhez (amely nem a fuvarozó) történő megérkezésétől számított 14 nap. Elállási jogának gyakorlásához írásban értesítenie kell bennünket, és vissza kell juttatnia az árut a következő címre:

IBD International Brand Discount Kft. ‑ Börner Bulgária

“NextLevel Exporess Logistics”

Warehouse and logistics:
Sofia Region,
Economic Zone,
712 “Okolovrasten pat” Str.

NextLevel Exporess Logistics

A leiratkozási határidő betartásához elegendő levelezését a határidő lejárta előtt elküldeni e jogának gyakorlásához.

Lemondás hatásai

A szerződéstől való elállás esetén a termékek visszavételétől számított legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük a termékek árát. Az eredeti tranzakcióban kiválasztott fizetési módot alkalmazzuk a visszatérítéshez, hacsak nem kötöttek Önnel konkrét megállapodást. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg meg nem kapjuk a visszaküldött árut, vagy meg nem kapunk értesítést, hogy úton van, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

Az árut haladéktalanul, de mindenképpen 14 napon belül vissza kell küldenie a jelen szerződéstől való elállásról szóló értesítést követően. Az áru visszaküldésének költségei a vásárlót terhelik.

További információ itt található

Ha rendelést regisztrált, és időközben meggondolta magát, azt közvetlenül az ügyfélfiókjából, a „Rendeléseim” részben törölheti. Fontos tudni, hogy a rendelést a számla és a fuvarlevél elkészítéséig törölheti. Ezt a pillanatot követően lemondhatja, ha a futár felveszi Önnel a kapcsolatot a kézbesítés érdekében. A termékek értékét néhány nap elteltével visszatérítjük arra a bankszámlára/kártyára, amelyről a fizetést teljesítette, amennyiben az online fizetés történt.