Lábas BioCook 24 cm

24734Ft ÁFA-val

Availability: 1 készleten Cikkszám: 5O520194
összehasonlítani összehasonlítani

Leírás

Tartalom: 1x lábas fedővel, 24 cm (térfogat: 5 liter) divatos élelmiszeres csomagolásban

Robusztus anyag: A lábas fedővel extrudált alumíniumból készült. Ez gyorsan és egyenletesen felmelegíti az edényt. A lábas temperált üvegfedővel rendelkezik, és a hosszú fogantyúk hűvösek maradnak a főzőlapon való főzés közben. Ez könnyű kezelést tesz lehetővé.

Ökológiai bevonat: A lábas üvegfedővel jobb tapadásmentes hatású, köszönhetően egy speciális, környezetbarát, PFOA-mentes kerámiaolaj bevonatnak. A Food Appeal tökéletes módot kínál az egészségesebb főzéshez és étkezéshez. A kerámia bevonat, mely olívaolajban áztatott, lehetővé teszi, hogy az edényben olaj vagy vaj hozzáadása nélkül főzhessünk. A jobb tapadásmentes tulajdonságoknak köszönhetően a lábas könnyebbé teszi a főzést és a takarítást, így a konyha még szórakoztatóbbá válik! Fedezze fel az új tapadásmentes bevonatot!

Használat: A Food Appeal lábas üvegfedővel sokféleképpen használható minden gyakori típusú tűzhelyen és sütőben akár 177 °C-ig – indukciós tűzhelyen, gáztűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia tűzhelyen és fűtőtekercsen is. A Bio-Cook lábasok sütőben is használhatók, és mosogatógépben is tisztíthatók, így a takarítás még könnyebb! Próbálja ki!

Optimális hőelosztás: Az indukciós alapnak köszönhetően optimális hőelosztás garantált, így tökéletesen főzheti ételeit és egyenletes hőmérsékletet érhet el. Legyen szó levesekről, pörköltről vagy húsételekről, az összes főzési ötletét megvalósíthatja a Food Appeal lábasok üvegfedővel!

Győződjön meg az optimális főzési eredményekről és szerezze be a BioCookot a konyhájába!

Keres egy megfelelő serpenyőt? Tekintse meg a BioCook sorozatunkból származó serpenyőinket is!

További információk

Manufacturer