Börner multimakerről – anyagában színes tál frissen tartó fedővel, szitával és multifunkciós fedéllel

12852Ft ÁFA-val
9832Ft ÁFA-val

Cikkszám: EL60044
10% OFF Summer offers
15% OFF Summer offers
Törlés
összehasonlítani összehasonlítani

Leírás

 

Az egyedülálló tál fedéllel a frissesség megőrzéséhez és a szűréshez.

A Multimaker magas minőségű, karcálló műanyagból készült. Ezáltal a Multimaker ideális saláta tál az egészséges és friss ételek elkészítéséhez, de dekoratív designjának köszönhetően tökéletes szolgáló tálként is szolgál.

Az integrált szűrő segítségével könnyedén és kényelmesen lecsöpögtetheti a frissen megmosott paradicsomot, bogyókat vagy salátát. Friss gyümölcsöket szolgáljon fel barátainak és családjának közvetlenül az ütésálló tálban. Használja a frissesség megőrző fedőt, hogy ételei hosszú ideig frissek maradjanak. Így mindig kéznél van egy egészséges snack vagy az egy egészséges étel összetevői.

A Multimaker mikrohullámú sütőben használható, így könnyedén elkészítheti a meleg ételeket, vagy újra élvezheti a vacsora finom maradékait. Ezenkívül a Multimaker fagyasztóbiztos, és ezért tökéletes friss termékek tárolására. Így télen is friss bogyókat tartogathat smoothiekhez és ropogós zöldségeket kéznél. Az egyszerű tisztításhoz egyszerűen tegye a tál fedéllel mosogatógépbe.

Ez a praktikus tál ideális a reszelt zöldségek gyűjtésére a V5 PowerLine zöldségszeletelőhöz és minden PowerLine reszelőhöz. Ide tartozik a reszelőnk, a Wave-Waffle szeletelő, az XXL Wave-Waffle szeletelő, a Roko reszelőnk és a Rosti.

Méretek:

Multimaker: 27 cm x 27 cm x 15 cm Frissesség megőrző fedő: 25 cm x 25 cm x 3 cm Szűrő: 17 cm x 17 cm x 1,5 cm

Műszaki adatok:

Tartalmaz frissesség megőrző fedőt, szűrőt és többfunkciós tányért Minden PowerLine reszelőhöz és zöldségszeletelőhöz alkalmas Mikrohullámú sütőben és fagyasztóban használható Fedél vákuum funkcióval Csúszásmentes gumilábak Könnyű használat és tisztítás Magas minőségű, karcálló műanyagból készült Mentes a lágyítóktól és BPA-tól

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

További információk

szín

, , , ,

Manufacturer