powerline xxl hullámos- és gofri-vágó

7525Ft ÁFA-val
6396Ft ÁFA-val

Cikkszám: 5O524
15% OFF Summer offers
Törlés
összehasonlítani összehasonlítani

Leírás

XXL Hullám-vágó gofri Az eredeti Borner XXL hullám-vágó gofri krumpli vágó különleges vastagsággal győz meg. Extra vastag hullámokat és gofrikat vághatsz kemény gyümölcsökből és zöldségekből, tökéletesek az extra nagy XXL gofri krumplihoz vagy a finom hullám vágású krumpliszeletekhez, legyen az köret egy steakhez vagy más húsételekhez, vagy egyszerűen egy ropogós nasi mártogatáshoz. A gofri és hullám alakú megjelenés változatosságot ad a tányéron. A gyerekek, akik általában nem szeretnek gyümölcsöket vagy zöldségeket enni, izgatottak lesznek, ha az almát, répát és társaikat hullám vagy gofri vágással tálalják nekik, mint különleges köretet.

Javasoljuk, hogy használja az eredeti Borner Biztonsági Gyümölcstartót, amely kiegészítőként elérhető az összes sorozathoz. Mindkettő együtt kapható itt készletként.

Használat után egyszerűen tisztítsd meg futó víz alatt.

Méretek:

Krumpli vágó: 34cm x 13cm x 3.7cm Műszaki adatok:

Gyümölcstartó nélkül 2 különböző vágási stílus lehetséges 15 mm hullám vágások 12 mm gofri vágások Ergonomikus fogantyú BPA-mentes műanyag Mentes lágyítószerektől és káros anyagoktól Mikrofinoman csiszolt rozsdamentes acél pengék

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

További információk

szín

, , , ,

Manufacturer