Powerline hullámos- és gofri-vágó

7525Ft ÁFA-val
6396Ft ÁFA-val

Cikkszám: 5O523
15% OFF Summer offers
Törlés
összehasonlítani összehasonlítani

Leírás

A hullám-vágó krumpliszeletek készítéséhez Az eredeti Borner PowerLine Hullám és Waffle Vágóval három különböző vastagságú hullámokat és gofrikat vághatsz kemény gyümölcsökből és zöldségekből. A krumpli reszelő ideális sült rácsos krumplihoz, legyen az köret egy steakhez vagy más húsételekhez, vagy egyszerűen egy ropogós nasi mártogatáshoz.

Az alkotói megjelenés változatosságot ad a tányéron. A gyerekek, akik általában nem szeretnek gyümölcsöket vagy zöldségeket enni, izgatottak lesznek, ha az almát, répát és társaikat hullám vagy gofri vágással tálalják nekik. Ennek a terméknek az újdonsága az integrált gyermekbiztonsági zár. Egyszerűen tolja előre a krumpli reszelő betétet, és a pengék biztonságosan védve lesznek. Javasoljuk, hogy használja az eredeti Borner Biztonsági Gyümölcstartót, amely kiegészítőként elérhető az összes sorozathoz. Használat után egyszerűen tisztítsd meg futó víz alatt.

Ha 15 mm vastagságú hullámokat és gofrikat akarsz vágni, válaszd a Borner Hullám Gofri XXL PowerLine hullám vágót.

Méretek:

Krumpli reszelő: 33.7cm x 13cm x 3.7cm Műszaki adatok:

Gyümölcstartó nélkül 3 különböző vágási minta lehetséges 7,5 mm hullám vágások 6 mm gofri vágások 12,3 mm vágások betét nélkül Ergonomikus fogantyú BPA-mentes műanyag Mentes lágyítószerektől és káros anyagoktól Mikrofinoman csiszolt rozsdamentes acél pengék

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

További információk

szín

, , , ,

Manufacturer