Borner Slicer V5 PowerLine Basic Set

17427Ft ÁFA-val
15684Ft ÁFA-val

Cikkszám: D5O52129
10% OFF Summer offers
Törlés
összehasonlítani

Leírás

A többfunkciós zöldségvágó 4 pontos vágási vastagsággal.

Egy praktikus zöldségvágóra van szükség az ideális gyümölcsök és zöldségek szeleteléséhez. A szeletek vastagsága gyakran meghatározza az étel sikerét. A Borner V5 vágóval könnyedén és gyorsan szeletelhetők bármilyen nyers zöldségek vékony és vastag szeletei rövid idő alatt.

Az állítható magasságú betét lehetővé teszi a vastagság változtatását. Uborkához salátához, burgonyához burgonyafelfújt vagy akár finom zöldségchipekhez is pontosan és a receptnek megfelelően lehet vágni. Akár paradicsom, hagyma, vagy kemény zöldségek, mint a karalábé vagy a sárgarépa, mindez nem jelent problémát a hatékony zöldségvágónak. Fedezzen fel új finom recepteket, amelyek most kevés erőfeszítéssel elkészíthetők. Tekintse meg receptoldalunkat is, ahol sok egészséges ételötletet talál az egyensúlyt szolgáló táplálkozás elősegítésére.

A V5 PowerLine alap készlet különösen alkalmas, ha finom céklacarpacciot szeretne készíteni. A V5 éles pengéinek és extra vékony lépésének köszönhetően tökéletes vékony szeleteket vághat a carpacciohoz.

A zöldségvágó könnyű tisztítása, egyszerűen leöblíthető futó víz alatt. Egyszerűen csúsztassa az éllemez beállítását az utolsó pozícióba, hogy megvédje az ujjait a éles pengéktől. És már újra használatra kész. A táplálkozás egészségességének garantálása érdekében termékeink gyártásában csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk. Ezért mentesek a BPA-tól, lágyítóktól és káros anyagoktól. Így nyugodtan és erőfeszítés nélkül készítheti el az ételeit.

Ha úgy találja, hogy az alap készlet nem elég, lehetősége van bővítésre. Ehhez további elemeket, például betéteket vagy a Dokkolóállomást találja az üzletünkben. Így bővítheti a vágót kedve szerint, és többféle kiegészítő funkciót kap.

Méretek:

V-vágó: 38cm x 15cm x 5.5cm
Gyümölcstartó: 15cm x 11.5cm x 6cm
Szeletelő és Biztonsági Betét: 23.5cm x 9.7cm x 2cm
Műszaki adatok:

Szeletek 4 különböző vastagságban
Ergonomikus fogantyúval
Nem csúszó gumitalpak
BPA-mentes műanyag
Lágyítóktól és káros anyagoktól mentes
Mikrofinoman csiszolt rozsdamentes acél pengék
Borner V5 PowerLine zöldségvágó alap készlet elemei:

Borner V5 PowerLine zöldségvágó
Biztonsági betét
Szeletelő betét
Gyümölcstartó

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

További információk

szín

, , , ,

Manufacturer

Model