Borner szeletelő V3 TrendLine alap készlet

15447Ft ÁFA-val
13902Ft ÁFA-val

Cikkszám: DTO32129
10% OFF Summer offers
Törlés
összehasonlítani összehasonlítani

Leírás

Az praktikus zöldségszeletelő a legjobb eredményekért.

Ha csak klasszikus szeleteket akarsz vágni például burgonya gratin számára, és csak egy késsel rendelkezel, akkor a Borner V3 zöldségszeletelő Basic Set pontosan neked való. A készlet mindent tartalmaz, amire szükséged van a szeletek biztonságos és gyors vágásához vékony vagy vastag módban: Az V3 zöldségszeletelőt, egy Biztonsági betétet, amely a pengék védelmére szolgál, és megakadályozza a sérüléseket, a másik oldala közepes magasságú betét a szeletekhez. Emellett van egy Szeletelő betét is, amelyet két különböző vastagságban használhatsz, valamint egy Biztonsági Élelmiszer tartó, amellyel védelmet nyújthatsz a kezednek a zöldségszeletelő éles pengéivel szemben szeletelés közben.

A V3 modell szemben a V1-gyel, gumitalpakokkal rendelkezik a biztonságos használat és stabilitás érdekében vágás közben. Ez megakadályozza a gyümölcs- és zöldségszeletelő csúszását, és még szórakoztatóbbá teszi a szeletelést! A V3 zöldségszeletelő kényelmesen kezelhető, ergonomikus fogantyúval rendelkezik, és még jobban illeszkedik a kezedbe.

Ha egy idő után úgy érzed, hogy más vágási formákra is szükséged van, akkor itt megtalálod a megfelelő kiegészítőket. Ezekkel bővítheted a kezdőkészletedet a kívánt funkciókkal és termékekkel.

Méretek:

V-szeletelő: 35,5 cm x 12,5 cm x 5,5 cm
Élelmiszer tartó: 15 cm x 11,5 cm x 6 cm
Szeletelő betét és biztonsági betét: 21,5 cm x 9,7 cm x 1 cm

Műszaki adatok:

Szeletek 3 különböző vastagságban
Nem csúszó gumitalpak
BPA mentes műanyag
Mentes a lágyítóktól és káros anyagoktól
Mikrofinomra darált rozsdamentes acél pengék

Borner V3 TrendLine zöldségszeletelő készlet elemei:

V3 TrendLine zöldségszeletelő
Biztonsági betét
Szeletelő betét
Biztonsági Élelmiszer tartó

További információk

szín

,

Manufacturer

Model