Borner ketelemes krumplisuto keszlet

9902Ft ÁFA-val

SKU: PL937
Törlés
összehasonlítani összehasonlítani

Leírás

Ízletes házi, zsírmentes sültkrumpli? Immár erre is van lehetőség, hogy ti. néhány perc alatt ilyet készítsen a Börner két darabos krumplisütő készlet segítségével. Ropogós sült burgonyát vagy más zöldséget készíthet zsír és egészségre ártalmas adalékok nélkül. Mossa és hámozza meg a krumplit vagy más zöldséget, például sárgarépát, paszternákot, céklát, amit ropogósra kíván sütni. A Börner szeletelő segítségével vágja a legvékonyabb szeletekre, majd terítse szét a krumplisütőn. Győződjék meg, hogy a szeletek nem fedik egymást – ez biztosítja, hogy valóban ropogós legyen a sült termék. Ízesítse a választásának megfelelő fűszerekkel és tegye be a mikrohullámú sütőbe, hogy zsírmentes sült zöldséget tudjon készíteni.

Tisztításhoz egyszerűen tegye be a burgonyasütőt a mosogatógépbe. Az eszköz beszerezhető egyedi darabonként, avagy két ill. háromdarabos készletben. Akár két étkezés között könnyű harapnivalót is készíthet, akár több személy számára nagy mennyiséget.

Javasoljuk, hogy a kész ropogós terméket tárolja vákuumbiztos fedő alatt a Börner MultiMakerben, hogy hosszabb ideig maradjon friss.

További információk

szín

, , , ,

Manufacturer