borner mr garlic fokhagymapres

6535Ft ÁFA-val 5555Ft ÁFA-val

Availability: 3 készleten Cikkszám: ZK72008
15% OFF Summer offers
összehasonlítani összehasonlítani

Leírás

Még mindig nem eléggé csodálatos ez étele? Készítsen valamit a Börner „Mr. Garlic” fokhagymaprésének hathatós segítségével. Mindig kéznél van, amikor csak kell!

A fokhagyma remek fűszerező ízvilágáról ismeretes, és pontosan ez az, amiért főzésnél ideális. Egy kevéske reszelt fokhagyma mindenféle ételt élvezetessé tesz. Hogy egy gerezd fokhagymát gyakorlatilag szagmentesen tudjon feldolgozni, használja ezt a praktikus fokhagymaprést. A fokhagymagerezdnek nem csupán a megfogására, de a megtisztítására is használható a préshez tartozó fokhagymatisztító. Ílymódon a fokhagymaprésünk nem csupán egészséges táplálkozáshoz segít, de a monotonitást is kiűzi a konyhából. Fogyasszon fokhagymát, hiszen a szívre és a bélrendszerre gyakorolt jótékony hatásáról ismert.

Nem csupán egy jóminőségű fokhagymaprést fog kapni, hanem hozzá egy praktikus, szilikonból készült fokhagymatisztítót is. Segítségével gyorsan és hatékonyan tudja megtisztítani a fokhagymagerezdeket. Helyezze be a fokhagymagerezdet a gumigyűrűbe, görgesse meg némi nyomás alatt az asztalon, és a héja le fog tisztulni. Ekkor a fokhagymagerezdet a présen lévő nyílásba helyezheti, tekerve rászoríthatja a préselő dugattyút – apróra reszelt fokhagymát kap eredményül, amivel főzni tud, valamint ínyenc ételeket fűszerezni. A reszelt fokhagyma a prés aljában található kis konténerben gyűlik össze. A készlethez tartozik egy fedél is, melynek segítségével hosszabb ideig tudja frissen tartani a fokhagymát.

A „Mr. Garlic” fokhagymapréssel csaknem szagmentesen tud foghagymát előkészíteni, felaprítani és tárolni.

Győződjön meg a Börner minőségéről. BÖRNER – Könnyen, gyorsan, egészségesen!