Színes őszi tál tökkel

Back to Blog
Colorful autumn bowl with pumpkin

Színes őszi tál tökkel

A tök a tökéletes őszi zöldség. Ezért készítettünk egy ízletes Színes őszi tál tökkel. Természetesen minden összetevőt saját ízlésed szerint variálhatsz. A tököt egészséges spenóttal, magas fehérjetartalmú csicseriborsóval és finom vöröskáposztával párosítottuk. Légy inspirálva a receptünktől!

Hozzávalók:
200 gramm tök
100 gramm vöröskáposzta
100 gramm spenót
100 gramm csicseriborsó
feta sajt
Öntet ízlés szerint

Elkészítés:
Vágd fel a tököt vékony szeletekre a V5 zöldségszeletelővel, majd csepegtess rá egy kis olajat és süsd 10-15 percig a sütőben.
Ezután szűrd le és öblítsd le a csicseriborsót. Melegíts fel egy serpenyőt olajjal, és pirítsd meg benne a csicseriborsót, amíg aranybarnára sül.
Most vágd fel a vöröskáposztát a legvékonyabb fokozaton és tedd félre.

Moss meg a spenótot és helyezd a tálba. Oszlasd el rajta a csicseriborsót és a vöröskáposztát. Ezután tedd rá a sült tök szeleteket és díszítsd feta sajttal. Finomítsd az ízeket egy tetszőleges öntettel és kész is a tál!

Oszd meg ezt a posztot

Back to Blog