Multi szeletelő Borner Cоmbi chef

26933Ft ÁFA-val 22893Ft ÁFA-val

Availability: 3 készleten Cikkszám: EL60051
15% OFF Summer offers
összehasonlítani összehasonlítani

Leírás

Borner Combi Chef négyfunkciós négyzet alakú reszelő julienne szalagokhoz, szeletekhez, hasábburgonyához és reszelt ételekhez
Kombináljon négy funkciót egy eszközben! A rozsdamentes acélból készült Borner Combi Chef négyzet alakú reszelő ideális választás a konyhájába, ha szeleteket, nyers zöldség julienne szalagokat vagy kemény sajtot szeretne vágni, valamint szélesebb zöldségszalagokat reszelni. Ezáltal praktikus és megbízható konyhai segítőt kap, amely minden igényét kielégíti.

Pillanatok alatt egészséges és gyors ételeket készíthet finom gyümölcsökből és zöldségekből. A kétirányú vágás sokkal könnyebbé teszi a szeletelést. Négy oldal lehetővé teszi négy különböző vágási típust. Szeleteket, julienne szalagokat, durva és finom reszelőket vághat, például hasábburgonyához vagy sajthoz, mindezt egyetlen termékkel. Ezenkívül praktikus belső gyűjtőtartály is tartozik hozzá, amely felfogja a vágott anyagot. Így biztosítva, hogy semmi se vesszen kárba, és a konyhája tiszta maradjon. Ajánljuk továbbá a biztonsági tartó használatát, hogy megvédje az ujjait a négyzet alakú reszelő éles pengéitől.

A Combi Chef négyzet alakú reszelő tisztításához egyszerűen tartsa a folyó víz alá. Ezután a reszelő azonnal újra használatra kész.

Méretek:

Combi Chef: 27 cm x 13,5 cm x 13,5 cm
Gyümölcs tartó: 15 cm x 11,5 cm x 6 cm
Gyűjtőtálca: 20 cm x 13 cm x 13 cm
Műszaki adatok:

Nagy minőségű rozsdamentes acélból készült négyzet alakú reszelő
Szállítási tartalom: Rozsdamentes acél reszelő, Gyűjtőtálca, Étel tartó
Négy funkció egy termékben
Szeletelő, julienne vágó, reszelő, Rosti reszelő
Műanyag csepegtető tálca belül

További információk

Manufacturer

szín