Leírás

Konyhai reszelő börner V1 ClassicLine Basic Set – Bemutatjuk a V1 „Klasszikus” sorozat zöldségszeletelőjét, amelynek magasfokú megbízhatóságát, pontosságát és hatékonyságát az eredeti BÖRNER rozsdamentes kések biztosítják. Ez az alapfelszereltségű eszköz mindent tartalmaz, amire zöldségek és gyümölcsök különböző vastagságúra történő gyors és könnyű felszeleteléséhez szükség van. A biztonsági élelmiszertartó megvédi ujjait az éles BÖRNER késektől. A tartó belsejében található rudak szeletelés közben megfelelően rögzítik a felaprítandó anyagot. Gyümölcs- és zöldségaprítás minimális hulladékmennyiséggel.

A biztonsági védőbetét a kések optimális védelmére szolgál használat előtt és után. Zöldség vagy gyümölcs szeletelése előtt egyszerűen emelje meg és vegye le a betétet. Extra vékony vagy vastagabb szeleteket vághat attól függően, hogy a vágóbetétnek melyik oldalát használja. Közepes vastagságú szeletekhez használja egyszerűen a védőbetét hátoldalát – így összesen háromféle szeletelési lehetőség áll rendelkezésére. Sült burgonya, paradicsomsaláta, pizzához való paprika-karikák, levesbe való káposzta és rengeteg más – a rendkívül gyors konyhai munkavégzési lehetőségek vég nélküli sora.

Használat után egyszerűen folyóvíz alatt tisztítandó.

Biszfenol A-t, illetve lágyító anyagokat nem tartalmaz.

Nem illeszthető a BÖRNER multitálcához. Ajánljuk a V5 „Powerline” sorozat szeletelőjét és konyhai reszelőjét, melyek tökéletesen illeszkednek a Börner multifunkcionális aprító állvány-tálcájához.

További információk

szín

, ,

Manufacturer

Model