Kiváló minőségű rakott sütők minden típusú tűzhelyhez
Legyen szó egy finom vasárnapi sültről, lédús gulyásról, kiadós pörköltről vagy csak párolós zöldséges ételekről, egy rakott felhasználási terület igen sokrétű.
Az ételek sütése, majd főzése lehetővé teszi, hogy a maximális ízt hozza ki belőle. A kezdeti magas hőmérsékletnek köszönhetően a hús, hal vagy zöldség aromája megmarad, és folyadékban, például húslevesben vagy mártásban párolással puhává és lédússá válik az étel.
Tepsiink minden típusú főzőlapon és sütőben használhatók. Ezért nagyon rugalmasan használhatók a konyhában. Ezzel több egyedi edény használatát és tárolását takaríthatjuk meg. Nagyon robusztusak, a szorosan záródó edényfedélnek köszönhetően a hő és az íz az edényben marad. Ezenkívül az üvegfedél megkönnyíti a főzési állapot ellenőrzését. Az ideális hőeloszlásnak köszönhetően hatékony főzés lehetséges.