Házi készítésű krémsajt

Back to Blog
Homemade cream cheese

Házi készítésű krémsajt

Ropogós kenyér házi krémsajtkrémmel, plusz uborkával, paradicsommal vagy cukkinivel. Ez nemcsak egy ízletes reggeli, hanem snackként vagy vacsoraként is fogyasztható.

Ez még jobban ízlik házi készítésű krémsajttal. A praktikus sajtkészítőnk segítségével könnyedén elkészítheted saját sajtvariációidat nagyon rövid idő alatt!
Szükséges hozzá:
Marhatej, juhtej, kecsketej, laktózmentes tej, szója- vagy mandulatej (nem édesített) ⠀
Mikrohullámú sütő / vagy kereskedelmi fazék⠀
Savanyító anyag, mint például citromlé vagy ecet ⠀
Fűszerek, gyógynövények és más ízlés szerinti hozzávalók

Elkészítés:
Először felmelegítjük a tejet, majd hozzáadjuk a savanyító anyagot, majd beleöntjük a

Ropogós kenyér házi krémsajtkrémmel, plusz uborkával, paradicsommal vagy cukkinivel. Ez nemcsak egy ízletes reggeli, hanem snackként vagy vacsoraként is fogyasztható.

Ez még jobban ízlik házi készítésű krémsajttal. A praktikus sajtkészítőnk segítségével könnyedén elkészítheted saját sajtvariációidat nagyon rövid idő alatt!
Szükséges hozzá:
Marhatej, juhtej, kecsketej, laktózmentes tej, szója- vagy mandulatej (nem édesített) ⠀
Mikrohullámú sütő / vagy kereskedelmi fazék⠀
Savanyító anyag, mint például citromlé vagy ecet ⠀
Fűszerek, gyógynövények és más ízlés szerinti hozzávalók

Elkészítés:
Először felmelegítjük a tejet, majd hozzáadjuk a savanyító anyagot, majd beleöntjük a Borner Sajtkészítőbe. Ha hidegen szeretnéd fogyasztani a sajtot, tedd hűtőbe, hogy megdermedjen.
És ennyi!
A sajt önmagában is remek kenyérre kenve. De kiváló alapja lehet méznek és lekvárnak, mártogatósoknak, gratináláshoz vagy tölteléknek az antipastikhoz.⠀
Tippünk: Szójasajt chiamaggal készítve és metélőhagymával ízesítve 🥛🌱🤤

. Ha hidegen szeretnéd fogyasztani a sajtot, tedd hűtőbe, hogy megdermedjen.
És ennyi!
A sajt önmagában is remek kenyérre kenve. De kiváló alapja lehet méznek és lekvárnak, mártogatósoknak, gratináláshoz vagy tölteléknek az antipastikhoz.⠀
Tippünk: Szójasajt chiamaggal készítve és metélőhagymával ízesítve 🥛🌱🤤

Oszd meg ezt a posztot

Back to Blog