Házi készítésű krémsajt
Ropogós kenyér házi krémsajtkrémmel, plusz uborkával, paradicsommal vagy cukkinivel. Ez nemcsak egy ízletes reggeli, hanem snackként vagy vacsoraként is fogyasztható.
Ez még jobban ízlik házi készítésű krémsajttal. A praktikus sajtkészítőnk segítségével könnyedén elkészítheted saját sajtvariációidat nagyon rövid idő alatt!
Szükséges hozzá:
Marhatej, juhtej, kecsketej, laktózmentes tej, szója- vagy mandulatej (nem édesített) ⠀
Mikrohullámú sütő / vagy kereskedelmi fazék⠀
Savanyító anyag, mint például citromlé vagy ecet ⠀
Fűszerek, gyógynövények és más ízlés szerinti hozzávalók
Elkészítés:
Először felmelegítjük a tejet, majd hozzáadjuk a savanyító anyagot, majd beleöntjük a
Ropogós kenyér házi krémsajtkrémmel, plusz uborkával, paradicsommal vagy cukkinivel. Ez nemcsak egy ízletes reggeli, hanem snackként vagy vacsoraként is fogyasztható.
Ez még jobban ízlik házi készítésű krémsajttal. A praktikus sajtkészítőnk segítségével könnyedén elkészítheted saját sajtvariációidat nagyon rövid idő alatt!
Szükséges hozzá:
Marhatej, juhtej, kecsketej, laktózmentes tej, szója- vagy mandulatej (nem édesített) ⠀
Mikrohullámú sütő / vagy kereskedelmi fazék⠀
Savanyító anyag, mint például citromlé vagy ecet ⠀
Fűszerek, gyógynövények és más ízlés szerinti hozzávalók
Elkészítés:
Először felmelegítjük a tejet, majd hozzáadjuk a savanyító anyagot, majd beleöntjük a Borner Sajtkészítőbe. Ha hidegen szeretnéd fogyasztani a sajtot, tedd hűtőbe, hogy megdermedjen.
És ennyi!
A sajt önmagában is remek kenyérre kenve. De kiváló alapja lehet méznek és lekvárnak, mártogatósoknak, gratináláshoz vagy tölteléknek az antipastikhoz.⠀
Tippünk: Szójasajt chiamaggal készítve és metélőhagymával ízesítve 🥛🌱🤤
. Ha hidegen szeretnéd fogyasztani a sajtot, tedd hűtőbe, hogy megdermedjen.
És ennyi!
A sajt önmagában is remek kenyérre kenve. De kiváló alapja lehet méznek és lekvárnak, mártogatósoknak, gratináláshoz vagy tölteléknek az antipastikhoz.⠀
Tippünk: Szójasajt chiamaggal készítve és metélőhagymával ízesítve 🥛🌱🤤